• info@smartloq.fi
 • Toimitusaika 3-4 arkipv
 • Asennukset Pirkanmaan alueella
 • info@smartloq.fi
 • Toimitusaika 3-4 arkipv
 • Asennukset Pirkanmaan alueella

Tietoja meistä

Olemme lukitus- ja turvatekniikka alan yritys Tampereella. Smartloq Oy toimii Nokian Lukkohuolto Oy:n kanssa kiinteässä yhteistyössä ja toimimme koko Pirkanmaan alueella. Tarpeen mukaan asennamme ja toimitamme myös muualle Suomeen. Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä https://www.smartloq.fi/i/yhteydenotto-ja-kivijalkakauppa

Keitä me olemme?

Jari

Toisen polven lukkoseppä yli 30 vuoden kokemuksella.

Markus

Turvallisuusalan elinkeinoluvan vastaava hoitaja.

Nino

Rakennusalan expertti, hallituksen puheenjohtaja.

Tarinamme

Liikeidea syntyi omasta tarpeesta. Perheessämme on 9-vuotias lapsi, joka unohti ja hukkasi avaimensa useita kertoja. Me vanhemmat jouduimme toistuvasti soittamaan töistä isovanhemmille ja pyytämään heitä avaamaan ovea lapselle vara-avaimella. Hukkuneet avaimet aiheuttivat turvattomuuden tunnetta; lukkoja ei raaskittu sarjoittaa uudelleen, koska se olisi ollut liian kallista. Samaan aikaan asuinalueellamme oli tehty jonkin verran omakotitalomurtoja lähialueen asuntoihin. Hälytys- ja vartiointipalvelu tuntui kiinnostavalta, mutta emme kuitenkaan halunneet sitoutua suhteellisen kalliiseen kuukausimaksuun. Kuukausimaksut olisivat tienneet yli 600 euron kustannusta vuodessa ja yli 6000 euron kustannusta 10-vuodessa. Päädyimme hankkimaan kotiimme seuraavanlaisen ratkaisun:

 • Ajax hälytysjärjestelmä, joka on kuukausimaksuton, mutta voimme kääntää hälytykset tarvittaessa Securitakselle.
 • iLOQ Privus omakotitalon elektroninen lukitusjärjestelmä, jonka avulla voin itse "sarjoittaa" lukot ja poistaa kadonneet avaimet.
 • SmartLock älylukkopaketti, jolloin pystyn avaamaan oven puhelimella etänä työpaikalta käsin ja pystyn antamaan ovikoodin siivoojalle tai tavarantoimittajalle. Tuote on vastaava kuin muut markkinoilla olevat älylukot.

Vastaava kokonaisratkaisu löytyy yrityksemme valikoimasta täältä https://www.smartloq.fi/p/koti-turvalliseksi-premium Paketti on täydellinen kodin turvallisuusratkaisu ja paketin kokonaiskustannus on 2290,00 €, jonka voi maksaa kerralla tai OP rahoituksen kautta osamaksulla.

Tämän tarpeen pohjalta syntyi yrityksemme SmartLoq Oy ja hioimme liikeideaa tietenkin saunan lauteilla suomalaiseen tapaan ennen yrityksen perustamista. Yhdistimme voimamme Nokian Lukkohuolto Oy:n kanssa ja sieltä saamme vankkaa ammattitaitoa ja osaamista mekaaniseen lukitustietämykseen. Nokian lukkohuollolla on pitkät perinteet jo -90 luvulta alkaen. Smartloq Oy toimii Nokian Lukkohuollon kanssa kiinteässä yhteistyössä, samoissa toimitiloissa ja yhteistyön myötä mukana on enemmän hartioita ja erilaista osaamista.

Missiomme

Olemme luomassa turvallista asumista omakotitaloihin ja taloyhtiöihin, sekä turvaamme pk-yritysten toimitiloja.

Älykkäät ratkaisut ovat intohimomme.

Arvomme

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme.

 • Älyteknologia – pyrimme edistämään älykoti –ajattelua ja älykkäitä ratkaisuja
 • Luotettavuus – meihin voit luottaa. Kaikilla työntekijöillämme on turvasuojaajakortti, joka on aina esillä ja yrityksellämme turvallisuusalan elinkeinolupa sekä vartioimisliikelupa. Suoritamme työt luottamuksesi arvoisesti
 • Jatkuva kehittyminen - Olemme innostuneita työstämme ja haluamme jatkuvasti kehittyä sekä henkilöinä, että yrityksenä