• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

iLOQ Privus elektroninen lukitusjärjestelmä / starttipaketti


Kuvaus

iLOQ Privus on suomalainen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka soveltuu omakotitaloihin, vapaa-ajankiinteistöihin, pienille taloyhtiöille ja pienyrityksille. Tämä tuote on starttipaketti, joka sisältää yhden oven lukkopesän ja ohjelmointivälineet. Voit lisätä haluamasi määrän Privus lukkosylintereitä lisäoviin ja kalustelukkoja postilaatikoihin ym. sekä tietysti tarvittavan määrän privus avaimia käyttäjille.


Voit ohjelmoi lukot ja avaimet itse

Elektronisen lukon kiistaton etu on lukkojen ja avaimien helppo hallinta. Privuksessa voit poistaa kadonneen avaimen itse tai lisätä uuden avaimen muutamassa minuutissa ohjelmointiavainten avulla. Sinun ei tarvitse tilata lukkoseppää sarjoittamaan lukkoa tai avainta uudelleen.


Helppo asentaa ja käyttää

iLOQ Privuksen asennuksessa ei tarvita johtoja tai paristoja. iLOQ saa tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä.


Yksi avain sopii kaikille

iLOQ Privuksen voit ohjelmoida itse ja voit määritellä omat avaimesi sopimaan useisiin lukkoihin. Voit käyttää samaa avainta kotona, vapaa-ajan kiinteistössäsi tai toimistossasi - kaikissa joissa on Privus lukkopesä ja sen myötä ohjelmointimahdollisuus.


Elektroninen avain

iLOQ avaimen ydin on avaimen sisällä oleva ohjelmoitava siru. Ohjelmoinnilla määritellään avaimen käyttöoikeudet ja digitaalisesti salattua avainta on mahdoton kopioida luvattomasta. Kulkuoikeuksia voidaan rajata esimerkiksi siten, että vain perheesi aikuiset pääsevät autotalliin ja varastoon, mutta lapset eivät. Kaikki avaimet ovat mekaanisesti identtisiä, eli päällepäin saman näköisiä.


Lukkosylinteri

Suomalainen iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukkosylinteri, joka saa virtansa avaimen työntöliikkeestä lukkopesässä olevan kontaktilangan avulla. Vakiokokoinen lukkopesä voidaan asentaa kätevästi mihin tahansa nykyaikaiseen lukkorunkoon ja oveen. Lukkosylinteri kestää hyvin kulutusta ja on luotettava myös talvikeleillä.


Ohjelmointiavaimet

iLOQ Privuksen avainten ja lukkojen käyttöoikeudet määritellään ohjelmointiavaimilla. Et tarvitse tietokonetta tai erityistä ohjelmointilaitetta. Avaimen lisääminen on nopeaa ja helppoa. Jos avain katoaa, voit helposti poistaa sen ohjelmoimalla lukkosylinterin uudelleen.


Tarvitset alkuun tämän iLOQ Privus -aloituspaketin, joka sisältää yhden Privus lukkosylinterin ja ohjelmointiavaimet. Voit lisätä haluamasi määrän Privus lukkosylintereitä lisäoviin ja kalustelukkoja postilaatikoihin ym. sekä haluamasi määrän privus avaimia. Järjestelmäsi on valmis käytettäväksi ohjelmoinnin ja asennuksen jälkeen.


HUOM! Starttipaketti ei sisällä heloja tai vääntönuppia, ne tulee tilata erikseen.Mikä tekee iLOQ:sta ylivertaisen lukitusjärjestelmän?

iLOQ:lla on yli 10 -vuoden etumatka kilpailijoihin nähden ja iLOQ on elektronisen lukitusjärjestelmän pioneeri, sekä kehittäjä. Perinteisesti suomalainen lukkovalmistaja on rakentanut mekaanisia lukkotuotteita, joiden mekaniikka on suojattu patenteilla tietyksi ajanjaksoksi. iLOQ on kehittänyt patentteja ohjelmistopuolelle tehnyt mekaanisista patenteista osaltaan tarpeettomia. Lukot kehittyvät nykyisin huimasti ja iLOQ on kehityksen kärjessä.