• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

Ajax hälytysjärjestelmä on palkittu, monipuolinen turvajärjestelmä kotiin, mökille pienyritykselle, matkailuautoon tai veneeseen

Ajax hälytysjärjestelmä on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen nykyaikainen hälytysjärjestelmä

Laitteisto on hieman vastaava kuin esimerkiksi Verisuren kaupittelema kodin hälytysjärjestelmä, mutta ostamalla Ajax hälytysjärjestelmän et sitoudu mihinkään tiettyyn palveluntarjoajaan ja et maksa kalliita kuukausimaksuja hamaan tappiin saakka. Päätät itse mihin vartiointiliikkeeseen hälytykset ohjataan ja minkatasoisen palvelun haluat.

Miksi valita Ajax hälytysjärjestelmä

- Unohda vanhat 90 -luvun laitteistot ja siirry nykyaikaisen Ajax hälytysjärjestelmän käyttäjäksi. Ajax perustuu nykyaikaiseen tiedonsiirtoon, pilvipalveluun ja mobiiliaplikaation hyödyntämiseen.

- Ajax on erittäin Helppokäyttöinen ja suomenkielinen

- Uskomattoman hyvä pariston riittävyys. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta langattomien Ajax ilmaisimien pariston kesto on jopa 7 vuotta. Järjestelmä ilmoittaa jännitteen heikkenemisestä ja näet tason koko ajan reaaliajassa.

- Ajax soveltuu lähes mihin tahansa kohteeseen ja järjestelmää on helppo laajentaa tai muuttaa tarpeen mukaan.

- Turvallinen ja luotettava. Ajax järjestelmässä on tehokas sabotaasisuojaus ja tiedonsiirto voidaan varmentaa tarvittaessa kahdella erillisellä sim-kortilla. Langaton Ajax Jeweller järjestelmä soveltuu Finanssialan tason 1 tai 2 mukaiseksi murtohälytysjärjestelmäksi. Uusi Ajax Fibra Hybridijärjestelmä käyttää sekä kaapeloitavia, että langattomia ilmaisimia ja Fibra pääsee tason 3 mukaiseksi murtohälytysjärjelmäksi. Lue lisää Ajax Fibra hybridijärjestelmästä https://www.smartloq.fi/p/ajax-fibra-halytysjarjestelma

- Tyylikäs design. Kukaan ei halua rumia hälyttimiä olohuoneensa nurkkaan. Ajax ilmaisimet ovat tyylikkäitä ja väreinä on saatavilla valkoinen tai musta.

- Edullinen. Ajax järjestelmä on tyypillisesti kertainvestointi ja ilmaisimia on edullista lisätä myöhemminkin. Kauttamme onnistuu kertainvestoinnin jakaminen osamaksuihin OP rahoituksen palvelun avulla. Päätät itse minkälaisen palvelutason haluat kuukausittain, vai riittääkö hälytykset kenties omaan kännykkään, jolloin palvelu on ilmainen?

Kokemuksia Ajax Hälytysjärjestelmästä

Ajax hälyttimestä on jo paljon positiivisia käyttökokemuksia ja sillä on jo yli 750 000 käyttäjää ympäri maailman ja yritys on perustettu vuonna 2011. Miten hälytyslaitteisto asennetaan? Ajax hälytin on helppo ja kätevä asentaa sijoittamalla haluttu määrä sopivia ilmaisimia kotiin tai pienyritykseen. Ammattitaitoiset turvalaiteasentajamme asentavat laitteiston puolestasi Tampereen alueella. Ovimagneetit asennetaan ovien tai ikkunoiden yläreunaan sekä karmiin ja ovimagneetti antaa hälytyksen, kun nimensä mukaisesti magneetti irtoaa ilmaisimesta. Palovaroitin on monesti tärkeä osa hälytinjärjestelmää. Ajax optinen palovaroitin piippaa sekä paikan päällä asunnossasi ja saat tietenkin lisäksi hälytyksen myös puhelimeesi silloin kun olet poissa kotoa. Palovaroitin asennetaan kattoon makuuhuoneisiin ja oleskelutiloihin. Palovaroittimia pitää olla vähintään yksi jokaista alkavaa 60 neliötä kohden, jokaisessa asuinkerroksessa. Myös kellari, ullakko yms. tiloissa pitää olla palohälytin. Palohälyttimeen voidaan yhdistää myös häkäilmaisin, jolloin hälytin tunnistaa myös näkymättömät ja hajuttomat häkäkaasut. Optinen palovaroitin havaitsee savun optisen sensorin, eli "kameran" avulla. Ajax palovaroitin toimii ikiparistoilla, joiden käyttöikä on noin neljä vuotta. Ajax mobiiliapista näet joka hetki paristojen varauksen ja ilmaisimen tilanteen reaaliajassa. Kaikki palovaroittimet tulee uusia vähintään 10 vuoden välein, koska sensori kuluu ja laite ei välttämättä enää toimi oikein. Palovaroitin pitää testata vähintään kerran vuodessa ja muistisääntö on 11.2 eli "112 päivä". Palohälyttimen hinta on edullinen, marketista saat halvimmat palovaroittimet muutamalla eurolla ja Ajax hälytysjärjestelmään kytkettävä palovaroitin maksaa reilusti alle satasen. Palovaroitin säästää ihmishenkiä!

Helposti muokattavissa

Ajax hälytysjärjestelmän kokonaisuus on helposti muokattavissa juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Järjestelmään voidaan lisätä 100 ilmaisinta ja 50 käyttäjää, joilla voi olla 9 erilaista turvatasoa. Järjestelmän peruspakettiin kuuluvat yleensä ovimagneetit ulko-oviin ja PIR liiketunnistin esimerkiksi olohuoneeseen. Järjestelmään voidaan liittää palovaroitin, liiketunnistin kameralla, lasirikkoilmaisin, verhoilmaisin, häkävaroitin, vesivuotovaroitin, paniikkihälytyspainike, kauko-ohjain, sireeni, videovalvonta tai hälytysjärjestelmällä ohjattava pistorasia. Yksittäiset ilmaisimet ovat edullisia ja niitä on helppo lisätä myös jälkikäteen.

Ajax hälytysjärjestelmän hälytykset voit vastaanottaa omaan älypuhelimeesi ja Ajax aplikaation avulla näet tarkasti jokaisen ilmaisimen tilanteen ja hälytykset reaaliajassa. Halutessasi voit kääntää hälytykset myös valitsemaasi vartiointiliikkeeseen. Yhteistyökumppanimme Securitas Oy tarjoaa Ajax hälytysjärjestelmän valvonnan edulliseen kuukausihintaan. Vartiointiliikkeitä on kuitenkin paljon ja olet vapaa valitsemaan itsellesi sopivan valvontatavan.

Asuntovaunuun, matkailuautoon, veneeseen tai mökille

Ajax hälytysjärjestelmään voidaan asentaa myös 12 voltin virtalähde, jolloin järjestelmä muuntautuu soveltuvaksi asuntovaunuun, matkailuautoon, veneeseen tai mökille jossa ei ole verkkovirtaa saatavilla. Tarvitset vain 12 voltin akun järjestelmän lisäksi.

Lue lisää Ajax hälytinjärjestelmästä valmistajan sivuilta https://ajax.systems/

Mikä on paras hälytysjärjestelmä kotiin?

Kodin turvajärjestelmän ostaminen voi olla hankalaa ja aiheuttaa päänsärkyä. Nykyään moni ovelta ovelle kauppias kiertää ja tarjoaa koteihin turvajärjestelmiä.

Lähes kaikki kodin turvajärjestelmien toimittajat käyttävät samaa ansaintamallia eli asiakkaalta veloitetaan kuukausittaisia ​​maksuja toistaiseksi. Halvasta järjestelmästä tulee yhtäkkiä paljon todellista kalliimpi ja palvelu on lopulta minimaalista. Laske itse esim. 50 euroa kuukaudessa, paljonko se tekee viidessä vuodessa tai kymmenessä vuodessa?