• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

Kodin hälytysjärjestelmä

Valvonta- tai hälytysjärjestelmän asennuttaminen on nykyisin erittäin yleistä ja helppoa. Kameravalvonta tai hälytysjärjestelmä on perustyökalu, jotka pitävät kiinteistösi turvassa, sekä ylläpitävät asukkaiden tai yrityksen työntekijöiden turvallisuutta ja hyvinvointia. Lue lisää Ajax järjestelmästä

Yrityksen rikosilmoitinjärjestelmät

HHL on yksi Suomen suosituin korkean turvaluokituksen kiinteistöjen rikosilmoitinjärjestelmä. HHL järjestelmä soveltuu kauppakeskusten, myymälöiden, tuotanto- ja toimistotilojen sekä hallintorakennusten tai muiden kriittisten tilojen kuten luotettavaan suojaamiseen rikoksilta.

Kameravalvonnan ja hälytysvalvonnan hyödyt ovat:

1. Rikosten ja vahinkojen ennaltaehkäisy

Pelkästään valvontakameran tai hälytysvalvonnan kylttien ja tarrojen näkeminen toimii vakavana pelotteena rikollisille. Vaikka se ei välttämättä estä ihmisiä harjoittamasta laitonta toimintaa, se vähintäänkin vaikeuttaa sen toteuttamista ja vähentää rikollisuutta koko asutusalueella. Valvonnalla voidaan ennaltaehkäistä ja rajata alkavia vahinkoja merkittävästi, esimerkiksi vesi- tai palovahinkoja kun niistä saadaan tieto, eli hälytys ajoissa.

2. Rikosten selvittäminen

Toinen merkittävä hyöty kodin turvajärjestelmästä on rikosten selvittäminen. Kameravalvonnan ja hälytysvalvonnan avulla voidaan selvittää jo tapahtuneita rikoksia tai rikosepäilyjä. Jos polkupyörä varastetaan kotipihaltasi, voidaan tarkastella videovalvonnan tallenteita ja toimittaa niitä tarvittaessa viranomaisille rikosten selvittämiseksi.

Miksi ostaisin Ajax hälytysjärjestelmän?

Ajax hälytysjärjestelmästä on paljon positiivisia kokemuksia ja yli 750 000 käyttäjää ympäri maailman eivät voi olla väärässä luottaessaan Ajax laitteisiin. Ajax soveltuu sekä kotiin, että yrityksille. Tässä muutama tärkeä tieto, miksi Ajax on markkinoiden ylivoimaisin turvajärjestelmä:

- Ei kuukausimaksuja

- Laadukas ja erittäin luotettava sekä varmatoiminen järjestelmä, joka tarkistaa itse itsensä 6 sekunnin välein

- 2-suuntainen tiedonsiirto kaikkien ilmaisimien kanssa

- Paljon erilaisia ilmaisimia, jotka ovat edullisia ja helppoja lisätä myös jälkikäteen. Palohälytin ja kosteusvahti ovat erittäin suosittuja murtosuojausilmaisinten lisäksi.

- Ilmaisimet toimivat jopa 7 vuotta mukana toimitetulla virtalähteellä