• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

Kameravalvonta taloyhtiölle


Kuvaus

Kameravalvonta taloyhtiölle tarkoittaa useimmiten parkkialueen tai muun yleisen piha-alueen vartiointia kameravalvonnan avulla etänä.


Ilkivalta tai jo tapahtuneet rikokset yleensä nostavat keskusteluun kameravalvonnan tarpeen, mutta tosiasiassa valvonta olisi hyvä aloittaa etukäteispainotteisesti ennen kuin mitään on sattunut. Taloyhtiössä on muutamia huomioon otettavia asioita ja huoltomieheltä ei kannata vain "tilata muutaman kympin kameraa" tai pelkkää kylttiä asennettuna. Luvattomassa kuvaamisessa syyllistytään salakatselurikokseen ja tallenteiden katseleminen on useimmiten vartioimisliikeluvan alainen tehtävä.


Toteutamme kameravalvonnan vaivattomasti kuukausihintaisena palveluna sinunkin taloyhtiöllesi. Hinta alkaen 55,00 € / kk, sis. alv

Pyydä tarjous täällä! https://www.smartloq.fi/i/yhteydenotto


Palvelumme sisältää:

- Tallentimen, sekä lukittavan kaapin ja modeemin sim-kortin kera. Lukittava kaappi sijoitetaan esimerkiksi taloyhtiön tekniseen tilaan.

- Tarvittava määrä sopivan tasoisia IP kameroita

- Kameravalvonta -kyltit, sekä GDPR-tietosuojaselosteen laatimisen ja ylläpitämisen sopimuskauden ajan.

- Tallenteiden hakemisen etänä isännöitsijän pyynnöstä


Asunto-osakeyhtiön yhtiökokous tekee päätöksen kameravalvonnan toteuttamisesta. Silloin kun kuvataan yleistä piha-aluetta, niin päätökseen riittää enemmistöpäätös, eli suurin osa kokouksessa edustetuista osakkeista kannattaa päätöstä. Mikäli kuvataan kotirauhan piiriin kuuluvia alueita, esimerkiksi porraskäytävää tai huoneistojen ulko-ovia, niin jokaiselta osakkaalta ja asukkaalta pyydetään suostumus.


Videovalvonnasta tulee ilmoittaa selkeästi kyltein ja tallennus muodostaa myös henkilörekisterin, johon tulee laatia asianmukainen rekisteriseloste. Tallenteiden katsominen tulkitaan yleisesti rikoksenpaljastamistehtäväksi ja on siten vartioimisliiketoimintaa.


Pyydä tarjous kameravalvontapalvelusta https://www.smartloq.fi/i/yhteydenotto