• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

Ajax Fibra hälytysjärjestelmä


Kuvaus

Ajax Fibra on uusi vallankumouksellinen hälytysjärjestelmä, eli rikosilmoitinkeskus. Järjestelmä on niin sanotusti hybridi ja siinä toimivat sekä langalliset että langattomat ilmaisimet. Järjestelmään voidaan kytkeä kaapeloituja langallisia ilmaisimia, joilla saavutetaan korkea turvallisuusluokitus ja ne ovat varmatoimisia. Langattomia ilmaisimia voidaan kytkeä lisäksi ja niiden etu on vaivaton ja nopea asennus, mutta haittapuoli paristojen loppuminen joskus aikanaan.


Turvallisuustekniikan laitteistot ovat perustuneet edelleen pitkälti 80-luvun tekniikkaan. Ajax Fibra tuo turvajärjestelmät suoraan 2020-luvulle ja digitaaliseen hybridimaailmaan. Järjestelmässä on kaikki nykyaikaisen hälytysjärjestelmän ominaisuudet: vara akku, edistynyt sabotaasin esto, valokuvatarkistukset, vaivaton asennus ja etäohjaus sovellus. Järjestelmä soveltuu erityisen hyvin PK-yritysten käyttöön ja tarvittaessa myös isommillekin yrityksille ja yhteisöille. Hälytykset voidaan ohjata asiakkaan valitseman vartiointiliikkeen hälytyskeskukseen.


Ajaxin salaisuus on aina ollut uskomattoman vähäinen virrankulutus. Ajax Fibra ilmaisimet kuluttavat alle 0,4 W. Se on kymmenen kertaa vähemmän kuin alan keskiarvo digitaalisissa langallisissa ilmaisimissa. Alhainen virrankulutus mahdollistaa useamman laitteen kytkemisen yhteen linjaan ja mahdollistaa pidemmät langalliset yhteydet.


Fibra järjestelmää myydään vain asennettuna (ei verkkokaupasta). Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous https://www.smartloq.fi/i/yhteydenotto-ja-kivijalkakauppa