• info@smartloq.fi
 • Toimitusaika 3-4 arkipv
 • Asennukset Pirkanmaan alueella
 • info@smartloq.fi
 • Toimitusaika 3-4 arkipv
 • Asennukset Pirkanmaan alueella

Ajax hälytysjärjestelmä kotiin, mökille pienyritykseen

Ajax hälytysjärjestelmä on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen nykyaikainen hälytysjärjestelmä

Laitteisto on hieman vastaava kuin esimerkiksi Verisuren kaupittelema kodin hälytysjärjestelmä, mutta ostamalla Ajax hälytysjärjestelmän et sitoudu mihinkään tiettyyn palveluntarjoajaan ja et maksa kalliita kuukausimaksuja hamaan tappiin saakka.

Kokemuksia Ajax Hälytysjärjestelmästä

Ajax hälyttimestä on jo paljon positiivisia käyttökokemuksia ja sillä on jo yli 750 000 käyttäjää ympäri maailman ja yritys on perustettu vuonna 2011. Miten hälytyslaitteisto asennetaan? Ajax hälytin on helppo ja kätevä asentaa ruuvaamalla haluttu määrä sopivia ilmaisimia kotiin tai pienyritykseen. Ammattitaitoiset turvalaiteasentajamme asentavat laitteiston puolestasi Tampereen alueella. Ovimagneetit asennetaan ovien tai ikkunoiden yläreunaan sekä karmiin ja ovimagneetti antaa hälytyksen kun nimensä mukaisesti magneetti irtoaa ilmaisimesta. Palovaroitin on monesti tärkeä osa hälytinjärjestelmää. Ajax optinen palovaroitin piippaa sekä paikan päällä asunnossasi ja saat tietenkin lisäksi hälytyksen myös puhelimeesi silloin kun olet poissa kotoa. Palovaroitin asennetaan kattoon makuuhuoneisiin ja oleskelutiloihin. Palovaroittimia pitää olla vähintään yksi jokaista alkavaa 60 neliötä kohden, jokaisessa asuinkerroksessa. Myös kellari, ullakko yms. tiloissa pitää olla palohälytin. Palohälyttimeen voidaan yhdistää myös häkäilmaisin, jolloin hälytin tunnistaa myös näkymättömät ja hajuttomat häkäkaasut. Optinen palovaroitin havaitsee savun optisen sensorin, eli "kameran" avulla. Ajax palovaroitin toimii ikiparistoilla, joiden käyttöikä on noin neljä vuotta. Ajax mobiiliapista näet joka hetki paristojen varauksen ja ilmaisimen tilanteen reaaliajassa. Kaikki palovaroittimet tulee uusia vähintään 10 vuoden välein, koska sensori kuluu ja laite ei välttämättä enää toimi oikein. Palovaroitin pitää testata vähintään kerran vuodessa ja muistisääntö on 11.2 eli "112 päivä". Palohälyttimen hinta on edullinen, Tokmannista saat halvimmat palovaroittimet muutamalla eurolla ja Ajax hälytysjärjestelmään kytkettävä palovaroitin maksaa reilusti alle satasen. Palovaroitin säästää ihmishenkiä!

Helposti muokattavissa

Ajax hälytysjärjestelmän kokonaisuus on helposti muokattavissa juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Järjestelmään voidaan lisätä 100 ilmaisinta ja 50 käyttäjää, joilla voi olla 9 erilaista turvatasoa. Järjestelmän peruspakettiin kuuluvat yleensä ovimagneetit ulko-oviin ja PIR liiketunnistin esimerkiksi olohuoneeseen. Järjestelmään voidaan liittää palovaroitin, liiketunnistin kameralla, lasirikkoilmaisin, verhoilmaisin, häkävaroitin, vesivuotovaroitin, paniikkihälytyspainike, kauko-ohjain, sireeni, videovalvonta tai hälytysjärjestelmällä ohjattava pistorasia. Yksittäiset ilmaisimet ovat edullisia ja niitä on helppo lisätä myös jälkikäteen.

Ajax hälytysjärjestelmän hälytykset voit vastaanottaa omaan älypuhelimeesi ja Ajax aplikaation avulla näet tarkasti jokaisen ilmaisimen tilanteen ja hälytykset reaaliajassa. Halutessasi voit kääntää hälytykset myös valitsemaasi vartiointiliikkeeseen. Yhteistyökumppanimme Securitas Oy tarjoaa Ajax hälytysjärjestelmän valvonnan edulliseen kuukausihintaan, alkaen 26,50 € / kk sisältäen vartijakäynnit. Vartiointiliikkeitä on kuitenkin paljon ja olet vapaa valitsemaan itsellesi sopivan valvontatavan.

Asuntovaunuun, matkailuautoon, veneeseen tai mökille

Ajax hälytysjärjestelmään voidaan asentaa myös 12 voltin virtalähde, jolloin järjestelmä muuntautuu soveltuvaksi asuntovaunuun, matkailuautoon, veneeseen tai mökille jossa ei ole verkkovirtaa saatavilla. Tarvitset vain 12 voltin akun järjestelmän lisäksi.

Mikä on paras hälytysjärjestelmä kotiin?

Kodin turvajärjestelmän ostaminen voi olla hankalaa ja aiheuttaa päänsärkyä. Olemme tehneet paljon jalkatyötä puolestasi ja listaamme tähän vertailuja ja kokemuksia eri valmistajien hälytysjärjestelmistä.

Internetissä on paljon vaihtoehtoja hienoista hälytysjärjestelmistä erilaisilla ominaisuuksilla. Huomasimme, että lähes kaikki kodin turvajärjestelmien toimittajat käyttävät samaa ansaintamallia eli kuukausittaisia ​​maksuja toistaiseksi hamaan tappiin, saadakseen kaiken irti asiakkaastaan. Halvasta järjestelmästä tulee yhtäkkiä paljon todellista kalliimpi ja palvelu on lopulta minimaalista. Lue siis alla olevat vinkit ja vertailut, niin saat selville mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostaessasi sinulle sopivinta hälytysjärjestelmää.

Aiomme tarkastella lähemmin tunnetuimpia järjestelmiä nähdäksemme, ovatko ne todella ostamisen arvoisia. Kerromme sinulle positiivisista ja negatiivisista kokemuksia ominaisuuksista ja kerromme mikä on mielestämme paras hälytysjärjestelmä. Järjestelmän saat ostettua vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltä, älä osta siis Motonetin halvinta ratkaisua.

AJAX-hälytysjärjestelmässä on paljon huippuominaisuuksia ja mielestämme se on ehdottomasti paras kodin hälytyslaitteisto

 • Ei kuukausimaksuja
 • Helppo ja nopea asennus
 • Laadukas ja erittäin luotettava sekä varmatoiminen järjestelmä
 • Et tarvitse huoltosopimusta: Järjestelmä tarkistaa itse itsensä 6 sekunnin välein
 • Langattomat ilmaisimet, joiden kantama jopa 200 metriä
 • Tarkka liikkeentunnistus
 • Lemmikkiystävällinen: Ei reagoi lintuihin, kissoihin tai koiriin
 • Täysi ohjaus ja valvonta älypuhelimella
 • 2-suuntainen tiedonsiirto kaikkien ilmaisimien kanssa
 • Ilmaisimet toimivat jopa 7 vuotta mukana toimitetulla paristolla
 • Ilmaiset tuoteohjelmistopäivitykset
 • Luotettavampi kuin langallinen järjestelmä jatkuvan pilviyhteyden ansiosta
 • Paljon erilaisia ilmaisimia, jotka ovat edullisia ja helppoja lisätä myös jälkikäteen
 • Toimii myös 12V virtalähteellä, mikäli verkkovirtaa ei ole saatavilla

AJAX-hälytysjärjestelmä tarjoaa todella paljon mahdollisuuksia ja sitä on helppo laajentaa tarpeen mukaan. Lisäksi kaikkien ilmaisimien välisiä yhteyksiä valvotaan jatkuvasti. Signaalin menetys tai pariston virran aleneminen näkyy heti älypuhelimellasi.

Tutustu Ajax -tuotteisiin verkkokaupassamme ja voit asentaa halutessasi laitteet itse. Me tulemme myös mielellämme asentamaan laitteet kotiisi. Ammattitaitoiset turvalaiteasentajamme kytkevät laitteet toimintakuntoon nopeasti ja luotettavasti.

Yale hälytysjärjestelmän kokemuksia:

 • Ei kuukausimaksuja
 • Käyttää samaa Smart Home tukiasemaa kuin Yale Doorman, joten voidaan kätevästi yhdistää lukitukseen.
 • Laadullisesti hieman heikompi "leluversio" kuin esimerkiksi Ajax
 • Hankala siirtää valvonta vartiointiliikkeelle, mutta erinomainen valinta, mikäli riittää että saat itse hälytykset omaan puhelimeesi.
 • Langattomat ilmaisimet
 • Paljon erilaisia ilmaisimia ja vaihtoehtoja