• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

Ajax hälytysjärjestelmä kotiin, mökille tai pienyritykselle

Varastossa

Kuvaus

Ajax Hub 2 on hälytysjärjestelmä, joka soveltuu kotiin, mökille tai pienyrityksen käyttöön. Virtalähde voidaan myös muuntaa 12 voltin järjestelmään, jolloin sama laitteisto soveltuu mökille, veneeseen, matkailuautoon tai muualle jossa verkkovirtaa ei ole saatavilla. Laitteisto on kompaktin kokoinen ja se sulautuu huomaamattomasti sisustukseen.


Ajax kodin hälytysjärjestelmä ja turvajärjestelmä on monipuolinen laitteisto, johon voit yhdistää haluamasi määrän liiketunnistimia, ovitunnistimia, lasirikkoilmaisimia, palohälyttimiä, vesivuotosensoreita, kameravalvontaa tai turvasumukoneen.


AJAX ilmoittaa hälytyksistä sinulle älypuhelinsovellukseen ja halutessasi valitsemallesi vartiointiliikkeelle. Ostamalla Ajax hälytysjärjestelmän et ole sidottuna kalliisiin kuukausimaksuihin hamaan tappiin saakka. Voit itse valita vartiointiliikkeen ja esimerkiksi kumppaniltamme Securitas Oy:ltä saat hälytysvalvontapaketin edullisesti. Voit myös ohjata hälytykset pelkästään omaan puhelimeesi, jolloin valvonnasta ei aiheudu kustannuksia. Sovit vain esimerkiksi naapurisi kanssa kuka käy katsomassa paikan päällä silloin kun olet itse poissa.


Sähkökatkon sattuessa Hub pysyy aktiivisena sisäänrakennetun vara-akun ansiosta. Laitteisto kytketää päälle mobiililaitteella, SpaceControl -kauko-ohjaimella tai lisävarusteena saatavalla koodinäppäistöllä. Ajax Hub 2 yhdistyy Internetiin langallisella Ethernet-liitännällä tai 2G-dataliittymällä. Hub 2 plus versio on mahdollista yhdistää myös Wi-fin avulla


Keskukseen voi yhdistää jopa 100 ilmaisinta tai laitetta. Keskus tarkistaa ilmaisimien toiminnan säännöllisin väliajoin kaksisuuntaisella yhteydellä. Saat välittömästi tiedon sellaisista ilmaisimista, joissa paristo on vähissä tai muulla tavoin epäkunnossa. Ajax järjestelmään voit myös yhdistää kameravalvonnan samaan järjestelmään ja sovellukseen.


Peruspakettiin sisältyy:

Sisältö:

  • 1 kplAjax Hub2 murtohälytinkeskus
  • 1 kpl Ajax Motionprotect PIR-liiketunnistin
  • 1 kpl Ajax Doorprotect ovi- ja ikkunatunnistin

Voit laajentaa sisältöä haluamillasi lisätunnistimilla


Toimitamme tuotteen mielellään asennettuna Pirkanmaan alueella! Muut alueet erikseen sovittavasti