• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

A1 Pro Smartlock Älylukko


Kuvaus

A1 Pro Smartlock Älylukko

kodin älylukko, jonka toimintaperiaate on samanlainen kuten Yale Linus älylukossa. Ovi toimii älylukon avulla avaimettomasti ja voit avata oven lukituksen älypuhelimen avulla, tai lisävarusteena saatavalla koodinäppäimistöllä. Älylukko soveltuu lähes kaikkiin oviin, kerrostaloihin, rivitaloihin tai omakotitaloon,


Älylukon asennus on helppoa

A1 Pro Smartlock Älylukko on helppo ja nopea asentaa, eikä sen asentaminen vaadi olemassa olevan lukon purkamista tai muuttamista. Oven ulkopuolelle jää edelleen avainpesä, joka toimii kuten ennenkin. A1 PRO älylukko on monipuolinen ja erittäin kustannustehokas ratkaisu, jolla muokkaat vanhasta lukostasi nykyaikaisen älylukon! Älylukko kiinnitetään oveesi yksinkertaisesti. Voit käyttää pakkauksessa mukana olevaa 2-puolista teippiä, jolloin älylukon voi myös purkaa siististi. Suosittelemme ruuvaamaan älylukon parilla ruuvilla lisäksi, jolloin lukko pysyy varmasti ja turvallisesti paikallaan niin kauan kuin tarvitset sitä.


Soveltuu vanhaan lukkoosi

A1 Pro älylukko on helposti säädettävissä mukana tulevilla adaptereilla. Laite voidaan asentaa lähes kaikkiin suomalaisiin oviin *ks. soveltuvat lukkorungot. Laite kalibroi lukon liikeradat täysin automaattisesti, ensimmäisessä käyttöönotossa. Lukkosi manuaaliseen avaamiseen tarvittava voima ei myöskään kasva, vaan vanha lukkosi saattaa tuntua jopa aiempaa kevyemmältä manuaalisesti avattaessa. A1 Pro älylukossa on nerokas "vastukseton" rakenne ja leveän vääntökahva, jotka helpottavat avaamista manuaalisesti.


Turvallinen

A1 PRO älylukko toimii kryptatulla ja salatulla Bluetooth yhteydellä. Lukko on sen ansiosta helppo ja nopea asentaa. Älylukko on mahdollista yhdistää myös Internetiin lisävarusteena saatavalla Bluetooth/Wifi siltakytkimellä. Siltakytkimen ansiosta voit avata lukon etänä esimerkiksi työpaikaltasi käsin lapselle tai tavarantoimittajalle. Älylukkomme paristokesto on yksi alan pisimpiä, ellei jopa pisin. Neljä tavallista AA paristoa mahdollistavat omakotitalossa, päivittäisessä käytössä, jopa yli 300:n päivän toiminta-ajan.


Etähallinta ja lokitiedot

Yksi älylukkojen yleinen perusominaisuus on, että ne ovat etähallittavia ja keräävät lokitietoa oven avauksista. Käyttäjiä voidaan helposti lisätä tai poistaa. Lokitiedot ovat selkeitä ja kertovat kuka avasi oven ja koska. Voit siis esimerkiksi tarkistaa koska lapsesi on saapunut koulusta kotiin.


Soveltuvat lukkorungot

Tuote toimii parhaiten LC100 tai LC102 lukkorunkojen kanssa. Muut lukkorungot varmistetaan erikseen ja voit kysyä lisätietoja meiltä info@smartloq.fi


Katso myös lisävarusteet

- Numeronäppäimistö A1 Pro älylukkoon

- Wi-fi reititin A1 Pro älylukkoon