• info@smartloq.fi
 • Toimitusaika 3-4 arkipv
 • Asennukset Pirkanmaan alueella
 • info@smartloq.fi
 • Toimitusaika 3-4 arkipv
 • Asennukset Pirkanmaan alueella

Yale Linus -Älylukko


Kuvaus

Yale Linus® on turvallinen oven älylukko, jonka avulla voit avata lukon puhelimesi avulla. Linus tarjoaa uudenlaista hallintaa ja helppoutta arkeesi. Pystyt seuraamaan lokitietoja kuka ovestasi on kulkenut ja milloin, voit antaa vieraille tai kotisiivoojallesi virtuaalisia avaimia. Voit myös tarkistaa puhelimestasi, että jäikö ovi lukkoon vai auki. Yale Linus –älylukossa on tyylikäs muotoilu yhdistettynä huipputason teknologiaan. Sinun ei tarvitse enää huolehtia unohtuneista avaimista, vaan voit avata ovesi älypuhelimen avulla helposti tai lisätarvikkeena saatavan Smart Keypad –näppäimistön avulla. Avaimettomuus tekee elämästä sujuvampaa ja lisää toki myös turvallisuutta. Voit helposti jakaa virtuaalisia avaimia lähimmäisillesi ja sidosryhmillesi uuden Yale Access –sovelluksen avulla.


Yale Linus –älylukko asennetaan nykyisen lukituksesi yhteyteen. Ovessasi säilyy entinen lukkopesä oven ulkopuolella, joka toimii edelleen nykyisellä avaimellasi. Ulkopuolelta ovesi näyttää samalta kuin ennenkin ja älylukko asennetaan oven sisäpuolelle vääntönupin tilalle.


Yale Linus -älylukon ominaisuudet

Mobiilikäyttö suoraan paketista

Yale Linus –älylukkoa hallinnoidaan mobiililaitteella Yale Access –sovelluksen avulla. Säädät kaikkia lukon ominaisuuksia matkapuhelimesi Bluetooth-yhteyden avulla sekä voit avata oven etänä*, olitpa itse missä vain.

*etäkäyttö vaatii Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen


Automaattinen avaustoiminto

 • Yale Linus –älylukon automaattinen avaustoiminto avaa lukon automaattisesti saapuessasi kotiin. Lukko tunnistaa sinut kun saavut kotiisi älypuhelimesi kanssa.


Salli pääsy kotiisi Yale Access –sovelluksella, missä itse oletkaan

 • Yale Access -sovelluksen avulla voit helposti jakaa virtuaalisen avaimen lukkoosi perheenjäsenillesi tai ystävillesi. Näin vieraasi voi avata lukon Yale Access -sovelluksella. Halutessasi voit myös käyttää lisätarvikkeena saatavaa Smart Keypad -näppäimistöä ja avata lukkosi koodin avulla.
 • Voit myös avata oven etänä mistä tahansa ja laskea sisään perheesi, ystäväsi sekä luottamasi vieraat, kuten siivoojan tai postikuljettajan. Etäavaus toimii kun Yale Linus® -älylukko on liitetty Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisäosaan.


Sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin

 • Yale Linus –myyntipakkaus sisältää asennustarvikkeet, joilla asennus onnistuu lähes kaikkiin suomalaisiin oviin – helposti! Asennus onnistuu Yale Access –sovelluksesta löytyvien yksityiskohtaisten video-ohjeiden avulla.


Täydellinen lemmikkikoteihin

 • Yale Linus –älylukko asennetaan nykyisen mekaanisen lukituksen yhteyteen, oven sisäpuolelle vääntönupin tilalle, jolloin kaikki mekaanisen lukituksen tutut ominaisuudet jäävät käyttöösi.


Kestävyys – Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

 • Yale Linus –älylukko asennetaan oven sisäpuolelle, jolloin lukko on normaalisti lämpimässä tilassa eikä ulkolämpötilat vaikuta tuotteen toimintaan. Yale Linus –älylukon toimintalämpötila tulee olla yli 0°C.


Taattua ABLOY-laatua

 • Yale Linus –älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.


Lukon sopivuus oviin

Sopii suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen kanssa käytettäväksi.


Toimitamme tuotteen mielellämme asennettuna Pirkanmaan alueella. Katso myös vastaava tuote Älylukko - Smartloq