• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

Yale älylukko Doorman L3 asennettuna


Kuvaus

Tilaa Yale Doorman L3 älylukko asennettuna Tampereella. Uusi Doorman L3 on avaimeton älylukko ja uusittu malli jo aiemmin markkinoilla olleesta V2N Doormanista. Doorman soveltuu erinomaisesti omakotitaloihin ja PK-yrityksille. Uusi malli on entistä helppokäyttöisempi, varmempi ja siinä on enemmän ominaisuuksia.


ominaisuudet:

- Mobiilikäyttö älypuhelimella ilman lisävarusteita Yale Home sovelluksen kautta. (etäkäyttö netin yli vaatii Wi-fi sillan lisävarusteena)

- Automaattinen lukitustoiminto

- Lukon avaaminen kulkutunnisteella eli "lätkällä"

- Lukon avaaminen koodinäppäimistöllä

- Sisäänrakennettu ovikello ja murtohälytin

- Käyttölokista näet kuka on kulkenut ovesta

- Avaus sisäpuolelta painikkeesta ilman virtaa. Erillinen avauskytkin painikkeessa, jolla ehkäistään esim. lemmikkieläimien tahaton oven avaaminen hyppäämällä kahvaan.

- Soveltuu suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle. Voit lähettää meille valokuvan nykyisestä lukostasi ja varmistamme soveltuvuuden sen perusteella.


L3 -älylukon avaamiseen voit käyttää näppäimistöön syötettävää koodia, älypuhelimen Yale Home sovellusta tai "lätkää" eli kulkutunnistetta. Avaimettomuus lisää turvallisuutta ja tekee arjesta sujuvampaa. Erityisesti lapsiperheissä lasten avaimet ovat monesti hukassa.


Asennamme älylukon käyttökuntoon ja opastamme käytön sinulle henkilökohtaisesti. Hinta sisältää asennuksen 15 km säteellä Tampereen keskustasta, mikäli asut kauempana kysy tarjous erikseen.


Tuotteen myy ja asentaa Nokian Lukkohuolto, joka on virallinen Yale lukkoliike