• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

Älylukko SmartLoq


Kuvaus

Älylukko SmartLoq on kodin älylukituksen peruspaketti, jonka avulla viet nykyisen lukitusjärjestelmäsi älyaikaan. Voit avata asuntosi pääoven lukon puhelimellasi etänä tai voit myöntää pääsyoikeuksia haluamillesi henkilöille.


Tuotepaketti sopii koteihin, joissa olemassa oleva lukitusjärjestelmä on toimiva. Älylukituspaketti asennetaan nykyisen järjestelmän rinnalle, oven sisäpuolelle. Sopii kaikkiin asuntoihin omakotitaloista kerrostaloihin. Alkuperäinen lukkopesä jää edelleen käyttöön ja toimii edelleen avaimella kuten ennenkin. OP rahoituksen avulla maksat paketin kätevästi osissa kuukausimaksulla.


Turvalaiteasentajamme asentaa laitteiston käyttökuntoon Tampereen alueella. Valitset vain toimitustavaksi "asennettuna Tampereen alueella".


Paketin sisältö:

- SmartLoq älylukko, joka asennetaan nykyisen lukitusjärjestelmän rinnalle sisäpuolella olevan vääntönupin tilalle.

- WiFi -silta, jolla järjestelmä yhdistetään Internetiin ja voit hallinnoida lukkoa mistä tahansa tai avata oven tarvittaessa etänä.


Voit lisätä järjestelmään myös koodinäppäimistön oven ulkopuolelle. Tällöin älylukkoa voidaan käyttää puhelimen lisäksi numerokoodin avulla näppäimistön löydät täältä


Vastaava paketti onnistuu myös Yale Linus-merkkisenä, jolloin kokonaishinta on 489 € sisältäen wifi -sillan ja Linus lukon.