• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

Kotiturvalliseksi.fi tarjoaa valmiita tuotepaketteja kodin turvallisuusratkaisuihin

Tälle sivulle olemme koonneet valmiita kodinturvallisuuden tuotepaketteja, jotka tekevät Sinun kodistasi turvallisemman, vaivattomamman ja viihtyisämmän. Ei enää stressiä, että lapsesi on unohtanut avaimet kotiin - voit avata oven työpaikalta käsin älypuhelimesi avulla!

Älylukko helpottaa lasten arkea ja vanhemmat pystyvät seuraamaan jälkikasvun kulkemisia lokitapahtumien kautta. Voit myös tarkistaa puhelimesi kautta, että onko ulko-ovi lukossa vai jäänyt auki lasten jäljiltä.

Kodin lukitusturvallisuus

Ratkaisujemme avulla parannat kotisi lukitusturvallisuutta; mikäli vanhoja mekaanisia avaimia on hukassa, voi kuka tahansa avaimen haltija päästä asuntoosi. Vanhojen lukkojen "korjaaminen" tarkoittaa usein lukkojen uudelleensarjoittamista. Miksi et siis samalla vaihtaisi koko lukitusjärjestelmää nykyaikaiseen vaihtoehtoon? Voit itse hallinnoida avaimiasi tai pääsyoikeuksia älypuhelimen avulla. Oven avauksista jää jälki sähköiseen lokitiedostoon ja voit tarvittaessa poistaa sähköisen avaimen/kulkuoikeuden käytöstä, mikäli sitä ei enää tarvita tai se on mahdollisesti joutunut vääriin käsiin.

Älykotiratkaisut helpottavat arkea

Voit helposti myöntää esimerkiksi kotisiivoojallesi pääsyoikeuden asuntoosi. Normaalisti luovuttaisit siivoojalle perinteisen mekaanisen avaimen, joka voi hukkua ja sen hallinnoiminen on ylimääräinen vaiva, erityisesti silloin kun avaimia on paljon. Kotona ei tarvitse päivystää postimiehen tai kuriirin varalla, vaan voit myöntää myös heille kertakäyttöisen kulkuoikeuden tai avata oven etänä.

Laitteet asennettuna käyttökuntoon

Turvalaiteasentajamme asentaa laitteet käyttökuntoon Tampereen lähialueella. Valitse toimitustavaksi "asennettuna Tampereella". Sinun ei tarvitse itse huolehtia ja murehtia, anna meidän ammattilaisten hoitaa asennus.

Koti turvalliseksi -paketit

Lisätuotteet

Tilaa veloitukseton turvallisuuskartoitus tai pyydä tarkempi tarjous täyttämällä lomakkeen tiedot