• info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella
  • info@smartloq.fi
  • Toimitusaika 3-4 arkipv
  • Asennukset Pirkanmaan alueella

iLOQ S50 Mobiilipohjainen älylukitusjärjestelmä

Unohda mekaaniset avaimet kokonaan ja käytä älypuhelintasi avaimena!

Me haluamme mullistaa lukitusalaa yhdessä iLOQ Oy:n kanssa ja tuomme ratkaisut 1990-luvulta suoraan 2020-luvulle. Perinteisesti kulunhallinta toteutetaan mekaanisilla avaimilla ja mekaanisilla lukkosylintereillä. iLOQ S50 pääsynhallintajärjestelmä on erinomainen esimerkki nykyaikaisesta lukitusjärjestelmästä ilman mekaanisia avaimia. Huipputekniikkaa ja turvallisuutta, jonka todistaa lukuisat tyytyväiset asiakkaat, joita ovat muun muassa pelastuslaitokset, teleoperaattorit ja sähköntuotantolaitokset. Tuote sopii hyvin myös taloyhtiöiden ja asuinkiinteistöjen käyttöön.

iLOQ S50 pähkinänkuoressa

- Älypuhelin toimii S50 järjestelmässä avaimena ja samalla myös lukon virtalähteenä

- Mekaanisia avaimia ei ole ollenkaan käytössä. Älypuhelimen sijasta voidaan käyttää myös avainfobia, eli "lätkää"

- Älypuhelimeen lähetetään sähköinen avain ja puhelimella kosketetaan S50 lukkoa. Lukko saa virran NFC kanavan kautta puhelimesta ja tunnistaa pääsyoikeuden

- Lukko on paristoton, eikä tarvitse muuta ulkopuolista virtalähdettä

- Vahva pankkitasoinen AES-256-salaus ja PKI-salausjärjestelmä

iLOQ S50 käytännössä

  • Huoltomies tai pelastuslaitos tarvitsee pääsyn kohteeseen -> Heidän ei tarvitse lähteä hakemaan avainta toiselta puolelta kaupunkia, vaan "avain" lähetetään heille puhelimeen. Avain voi olla myös talon seinässä olevaan putkilukkoon, mikäli itse kiinteistön lukot ei ole vielä iLOQ S50 järjestelmän piirissä.
  • Uusia avaimia ei tarvitse tilata, eikä teettää, vaan ne hoidetaan Internetin kautta iLOQ manager ohjelmistolla.
  • Lukot ja järjestelmä ovat huoltovapaita ja varmatoimisia. Ei paristojen vaihtoja, eikä muita määräaikaisia huoltotoimenpiteitä.

Kysy lisää iloq S50 tuotteista

Sähköiset lukitusjärjestelmät ovat lyöneet itsensä toden teolla läpi lukitusmarkkinoilla viime vuosina. Järjestelmiä voidaan kutsua myös digitaaliseksi-, elektroniseksi-, tai sähkömekaaniseksi lukitusjärjestelmäksi. Periaate näissä lukitusjärjestelmissä on, että avain ja lukko keskustelevat keskenään sähköisesti ja sen avulla myönnetään tai evätään avaimen kulkuoikeus kyseisessä lukossa. Paristottomia lukitusjärjestelmiä ovat iLOQ ja Abloy Pulse järjestelmät. Näissä lukkosylinterit eivät tarvitse ollenkaan paristoja tai muuta ulkopuolista virtalähdettä, vaan tarvittava sähköenergia tuotetaan avaimen työntöliikkeestä.

iLOQ S50 avainsäilö